Organisatie

Kinderdagverblijf de Toverfluit

Bij De Toverfluit worden de kinderen opgevangen in verschillende groepen. Elke groep heeft een eigen speelruimte, een slaapkamer en een verschoonmogelijkheid. Met mooi weer kunnen de kinderen buiten spelen op hun eigen speelplaats.

Mocht het een dagje regenen, dan kunnen de kinderen naar hartelust rennen en spelen in de gemeenschappelijke speelstraat. De groepsruimten zijn qua vormgeving en speelgoed aangepast aan de specifieke behoeften en de ontwikkelingsfase van het kind.

Kwaliteitszorg voor uw kind

 • Openingstijden

  Het kinderdagverblijf De Toverfluit is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. De kinderen kunnen worden gebracht tussen 07.00 uur en 09.00 uur. Tussen 12.00 uur en 13.30 uur kunnen de kinderen worden opgehaald en/of gebracht die een halve dag komen en vanaf 16.30 uur kunnen weer opgehaald worden. De mogelijkheid bestaat om een dagdeel te wisselen of extra opvang te regelen voor uw kind als dat een keer nodig blijkt.
 • Vakantie- en feestdagen

  Kinderdagverblijf De Toverfluit is in principe het gehele jaar geopend. Op algemene feestdagen zijn wij in principe gesloten. De Toverfluit blijft gedurende de zomervakantie open. Raadpleeg onze infopagina voor nadere informatie omtrent vakantie- en feestdagen.
 • Goed opgeleid personeel

  De leid(st)ers zijn professioneel en beschikken over de nodige pedagogische kennis. Maar, wat wij belangrijker vinden is dat ze warm en liefdevol zijn en een geborgen plek aan uw kind kunnen bieden, waar uw kind zich gewenst en veilig kan voelen.
   
   De voertaal op ons kinderdagverblijf is Nederlands.

Uw partner in opvang

Kinderdagverblijf De Toverfluit wordt regelmatig onderworpen aan een regulier onderzoek, uitgevoerd door toezichthouder GGD regio Utrecht. Lees verder >

Overige info

 • Raadpleeg onze algemene voorwaarden. klik hier >
 • Raadpleeg onze scherpe tarieven (zonder automatisch incasso). klik hier >
 • Raadpleeg onze scherpe tarieven (met automatisch incasso). klik hier >