vacatures

kids
 
 
Ons doel is de beste kinderopvang bieden. Dat betekent de beste zorg en de juiste uitdaging voor ieder kind. En voor ouders een vertrouwd gevoel. Elke dag staan onze teams van warme, creatieve, sportieve pedagogisch medewerkers klaar voor onze kinderen, een tweede thuis.

Naast een hart voor kinderopvang, vragen wij een flexibele, initiatiefrijke en klantvriendelijke werkhouding. Daarnaast heb je minimaal een afgeronde functiegerichte opleiding op MBO-niveau.

Op dit moment hebben wij een openstaande vacature voor de reguliere opvang/BSO. Spreek dit je aan en voldoe je aan de functie-eisen, stuur ons dan een brief of e-mail.

 

Klik hier voor contactgegevens

Op dit moment hebben wij een openstaande vacature voor de reguliere opvang als invalkracht. Spreek dit je aan en voldoe je aan de functie-eisen, stuur ons dan een brief of e-mail.
BUITENSCHOOLSE OPVANG
Op dit moment hebben wij een openstaande vacature voor de BSO voor minimaal 16 uur per week.
Voor de middagen tijdens de schoolweken en hele dagen in de schoolvakanties.

Wat verwachten we van je?  Voor de buitenschoolse opvang hebben wij plaats voor een
SPORTIEVE
collega die in het bezit is van een B-rijbewijs. 
Spreek dit je aan en voldoe je aan de functie-eisen, stuur ons dan een brief of e-mail.
 

Klik hier voor contactgegevens
Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Mevrouw M. Windster. Kinderdagverblijf De Toverfluit Roskamweide 2
3437 XB Nieuwegein
030-6014485
e-mail: info@detoverfluit.nl.


Hou je van kinderen, knutselen, lachen, verzorgen, troosten, verhalen voorlezen, liedjes zingen, met ouders overleggen, in teamverband werken, activiteiten organiseren en zowel van binnen als van buiten spelen?

Dan zoeken wij jou!

Chauffeur Schoolbus
De Toverfluit is een van de grootste kinderdagverblijven in Midden-Nederland. Behalve de zorg voor de kinderen in het kinderdagverblijf, regelen wij dagelijks het vervoer van de BSO-kinderen van school naar JSV Nieuwegein en naar het kinderdagverblijf. Alle genoemde locaties bevinden zich in Nieuwegein.

Met ingang van 1 september 2010 willen wij het vervoer met eigen schoolbus gaan verzorgen. Wij zoeken derhalve iemand (m/v) die vier dagen per week tussen
14.00 uur en 16.00 uur beschikbaar is, en die het leuk vindt om met kinderen om te gaan. Verder moet de bestuurder in het bezit zijn van het rijbewijs D.

Bent u degene aan wie wij de veiligheid van onze kinderen kunnen toevertrouwen? Draagt u daarnaast verantwoordelijkheid en zorgvuldigheid hoog in het vaandel? Neem dan - voor nadere informatie en een persoonlijk gesprek - contact op met ons via info@detoverfluit.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 030-6014485.

Externe bemiddeling wordt niet op prijs gesteld.

 Klik hier voor contactgegevens

 

Flexibele opvang