Kinderdagverblijf in Nieuwegein

U bent op zoek naar een kinderdagverblijf in Nieuwegein? Een dagverblijf waar u uw kind(eren) met een gerust hart kunt achterlaten? Bij De Toverfluit worden kinderen in de leeftijd van zes weken tot twaalf jaar warm en liefdevol opgevangen. Want we vinden het belangrijk dat ze zich gewenst en veilig voelen. Kinderdagverblijf De Toverfluit in Nieuwegein is een plek waar kinderen met veel plezier naartoe gaan!

Wilt u een kijkje nemen in De Toverfluit, het gezelligste kinderdagverblijf in Nieuwegein? Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kwaliteitszorg voor uw kind(eren)

De Toverfluit in vogelvlucht
Kinderdagverblijf De Toverfluit in Nieuwegein biedt opvang en verzorging aan kinderen van zes weken tot en met vier jaar. Kinderen in de leeftijd van vier jaar tot en met twaalf jaar kunnen voor buitenschoolse opvang (BSO) bij ons terecht. In schoolvakanties verlenen wij de hele dag opvang aan hen. De kinderen worden in verschillende groepen opgevangen. Elke groep heeft een eigen speelruimte, een slaapkamer en een verschoonmogelijkheid. Met mooi weer spelen de kinderen op hun eigen speelplaats buiten. Bij regen kunnen de kinderen in de gemeenschappelijke speelstraat zich naar hartenlust uitleven. De groepsruimten zijn wat betreft vormgeving en speelgoed aangepast aan de specifieke behoeften en de ontwikkelingsfase van de kinderen.

Doel
Het bevorderen van de ontwikkeling van kinderen door hen onder deskundige begeleiding in groepsverband samen te brengen, als aanvulling op de opvoeding in de thuissituatie, dat is ons doel. Sfeer, gezelligheid en een vertrouwde omgeving, zijn hierbij kernwoorden.

Neem contact op

Openingstijden

Kinderdagverblijf De Toverfluit is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. De kinderen kunnen worden gebracht tussen 07.00 uur en 09.00 uur. Tussen 12.00 uur en 13.30 uur kunnen de kinderen worden opgehaald en/of gebracht die een halve dag komen en vanaf 16.30 uur kunnen weer opgehaald worden.

Contact

Kinderdagverblijf De Toverfluit BV
Roskamweide 2
3437 XB Nieuwegein
Tel. (030) 601 44 85
Fax. (030) 602 26 86