Peuterspeelzaal in Nieuwegein

Bent u op zoek naar een peuterspeelzaal in Nieuwegein? Naar een plek waar uw kleintje goed wordt verzorgd en zich naar hartenlust kan uitleven? Kom beslist eens een kijkje nemen bij De Toverfluit, de leukste peuterspeelzaal van Nieuwegein waar sfeer, gezelligheid en een vertrouwde omgeving sleutelwoorden zijn!

Wilt u meer informatie over De Toverfluit, de vrolijkste peuterspeelzaal van Nieuwegein!

Kwaliteitszorg voor uw kind(eren)

De Toverfluit, de leukste peuterspeelzaal van Nieuwegein
De Toverfluit biedt opvang en verzorging aan kinderen van zes weken tot en met vier jaar. Daarnaast zijn kinderen van vier jaar tot en met twaalf jaar bij ons voor buitenschoolse opvang (BSO) aan het juiste adres. De kinderen worden naar gelang de ontwikkelingsfase in verschillende groepen opgevangen. Elke groep beschikt over een eigen speelruimte, slaapkamer en verschoonmogelijkheid. Onze doelstelling is: het bevorderen van de ontwikkeling van kinderen door hen onder deskundige begeleiding in groepsverband samen te brengen, als aanvulling op de opvoeding in de thuissituatie. Verder vinden we het natuurlijk belangrijk dat de kinderen het bij ons naar de zin hebben. Dat ze zich veilig voelen en met veel plezier naar ons toe komen. Kortom, dat ze een fijne tijd hebben!

Neem contact op

Openingstijden

Kinderdagverblijf De Toverfluit is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. De kinderen kunnen worden gebracht tussen 07.00 uur en 09.00 uur. Tussen 12.00 uur en 13.30 uur kunnen de kinderen worden opgehaald en/of gebracht die een halve dag komen en vanaf 16.30 uur kunnen weer opgehaald worden.

Contact

Kinderdagverblijf De Toverfluit BV
Roskamweide 2
3437 XB Nieuwegein
Tel. (030) 601 44 85
Fax. (030) 602 26 86