De Toverfluit biedt vakantieopvang in Nieuwegein

Uw kinderen zijn vrij van school, maar u hebt overdag andere verplichtingen? Geen nood! Kinderdagverblijf De Toverfluit biedt vakantieopvang in Nieuwegein. In schoolvakanties organiseren we gedurende de werkweek allerlei leuke vakantieactiviteiten. En op verzoek kunnen we uw kind(eren) ook opvangen als de school dicht is, vanwege bijvoorbeeld een studiedag. Zo kunt u met een gerust hart uw dagelijkse taken verrichten, terwijl uw kids zich bij ons uitleven!

Wilt u meer informatie over De Toverfluit, de leukste plek voor vakantieopvang in Nieuwegein?

Kwaliteitszorg voor uw kind(eren)

Vakantieopvang
In schoolvakanties kunnen kinderen van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur naar De Toverfluit in Nieuwegein komen. We organiseren dan allerlei vakantieactiviteiten rondom een bepaald thema. Ook kinderen die normaal geen gebruik maken van onze diensten zijn voor de vakantieopvang van harte welkom. Op verzoek biedt De Toverfluit ook de mogelijkheid om uw kind(eren) de hele dag op te vangen wanneer de basisscholen buiten de reguliere openingstijden van voorschoolse en naschoolse opvang gesloten is.

Zomeractiviteiten
Bent u nieuwsgierig geworden naar de activiteiten die we tijdens de vakantieopvang organiseren? Neem gauw een kijkje op onze website: vakantieopvang Nieuwegein.

De Toverfluit, in vogelvlucht
De Toverfluit biedt opvang en verzorging aan kinderen van zes weken tot en met vier jaar. Daarnaast verlenen we diverse soorten buitenschoolse opvang aan kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Dit doen we zowel vóór als na schooltijd en ook tijdens de schoolvakanties. Bij De Toverfluit vangen we de kinderen in groepen op, die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en de ontwikkelingsfase van de kinderen. Elke groep is voorzien van een speelruimte, een slaapkamer en een verschoonmogelijkheid. Met mooi gaan we buiten spelen. Regent het? Dan kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven op de gemeenschappelijke speelstraat.

Neem contact op

Openingstijden

Kinderdagverblijf De Toverfluit is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. De kinderen kunnen worden gebracht tussen 07.00 uur en 09.00 uur. Tussen 12.00 uur en 13.30 uur kunnen de kinderen worden opgehaald en/of gebracht die een halve dag komen en vanaf 16.30 uur kunnen weer opgehaald worden.

Contact

Kinderdagverblijf De Toverfluit BV
Roskamweide 2
3437 XB Nieuwegein
Tel. (030) 601 44 85
Fax. (030) 602 26 86