Kinderopvang in Nieuwegein

U bent op zoek naar een kinderopvang in Nieuwegein? Een plek waar u uw kind(eren) met veel plezier naartoe gaan? Bij Kinderdagverblijf De Toverfluit in Nieuwegein worden kinderen in de leeftijd van zes weken tot twaalf jaar warm en liefdevol opgevangen. Bij ons kunt u uw kind(eren) met een gerust gevoel achterlaten, want we bieden een veilige omgeving waar de kids zich naar hartenlust kunnen uitleven. Met andere woorden: voor kinderopvang in Nieuwegein moet u bij De Toverfluit zijn!

Wilt u meer informatie over Kinderdagverblijf De Toverfluit in Nieuwegein? Neem dan nu contact met ons op en ervaar hoe leuk kinderopvang kan zijn!

Kwaliteitszorg voor uw kind(eren)

Soorten opvang en verzorging
De Toverfluit verzorgt verschillende vormen van kinderopvang in Nieuwegein. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen, heeft elke groep een eigen dagindeling.

- Babygroepen
De babygroepen hebben geen vaste dagindeling. Hier gaan we uit van de eigen behoeften en het ritme van elk kind.

- Dreumes- en peutergroepen
De dreumes- en peutergroepen kennen een zo goed als vaste dagindeling. Zo kunnen we de rust in de groep bewaken.

- Buitenschoolse opvang (BSO)
Buitenschoolse opvang kan bestaan uit voorschoolse opvang en naschoolse opvang. Daarnaast behoort ook opvang in schoolvakanties tot BSO. Omdat de kinderen naar school worden gebracht en/of gehaald, komen niet alle kinderen voor voorschoolse en naschoolse opvang bij ons in aanmerking. Kinderen die op een van deze scholen zitten, kunnen bij De Toverfluit gebruik maken van BSO: Monstesorischool in Zuilenstein, De Vroonestein, De Beatrixschool, De Toonladder in Batau Noord, De Veldrakker, Prinses Christina School, Lucasschool in Galecop, Prinses Julianaschool, De Toonladder. Overigens zijn kinderen van alle scholen welkom voor de vakantieopvang.

Neem contact op

Openingstijden

Kinderdagverblijf De Toverfluit is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. De kinderen kunnen worden gebracht tussen 07.00 uur en 09.00 uur. Tussen 12.00 uur en 13.30 uur kunnen de kinderen worden opgehaald en/of gebracht die een halve dag komen en vanaf 16.30 uur kunnen weer opgehaald worden.

Contact

Kinderdagverblijf De Toverfluit BV
Roskamweide 2
3437 XB Nieuwegein
Tel. (030) 601 44 85
Fax. (030) 602 26 86