Crèche in Nieuwegein

U bent op zoek naar een crèche in Nieuwegein? Een crèche waar kinderen met veel plezier naartoe gaan? Kinderdagverblijf De Toverfluit in Nieuwegein vangt kinderen in de leeftijd van zes weken tot en met vier jaar warm en liefdevol op. Ook verlenen we buitenschoolse opvang (BSO) aan kids van vier tot en met twaalf jaar. Kinderdagverblijf De Toverfluit, met stip de leukste crèche van Nieuwegein!

Wilt u een rondleiding door de leukste crèche van Nieuwegein? Neem direct contact met ons op!

Kwaliteitszorg voor uw kind(eren)

De Toverfluit, de leukste crèche in Nieuwegein
De Toverfluit biedt opvang en verzorging aan kinderen van zes weken tot en met vier jaar. Daarnaast zijn kinderen in de leeftijd van vier jaar tot en met twaalf jaar bij ons aan het juiste adres voor buitenschoolse opvang (BSO). De kinderen worden naar gelang de ontwikkelingsfase in verschillende groepen opgevangen. Elke groep beschikt over een eigen speelruimte, slaapkamer en verschoonmogelijkheid.

Doel
Dat kinderen zich bij ons prettig voelen en het naar hun zin hebben is één. Maar ook het bevorderen van de ontwikkeling van de kinderen staat bij De Toverfluit hoog op de agenda. Sfeer, gezelligheid en een vertrouwde omgeving, zijn hierbij leidend.

Neem contact op

Openingstijden

Kinderdagverblijf De Toverfluit is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. De kinderen kunnen worden gebracht tussen 07.00 uur en 09.00 uur. Tussen 12.00 uur en 13.30 uur kunnen de kinderen worden opgehaald en/of gebracht die een halve dag komen en vanaf 16.30 uur kunnen weer opgehaald worden.

Contact

Kinderdagverblijf De Toverfluit BV
Roskamweide 2
3437 XB Nieuwegein
Tel. (030) 601 44 85
Fax. (030) 602 26 86