Buitenschoolse opvang (BSO) in Nieuwegein

U bent op zoek naar buitenschoolse opvang (BSO) in Nieuwegein? Een veilige omgeving waar de kids zich naar hartenlust mogen uitleven? Kinderdagverblijf De Toverfluit in Nieuwegein biedt BSO aan kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Maar óók de kleintjes (zes weken tot en met vier jaar) zijn bij ons meer dan welkom. Kortom, voor opvang, verzorging en BSO in Nieuwegein moet u bij De Toverfluit zijn!

Wilt u meer informatie over BSO in Nieuwegein? Neem dan nu contact op met Kinderdagverblijf De Toverfluit!

Kwaliteitszorg voor uw kind(eren)

Scholen BSO Nieuwegein
De Toverfluit haalt kinderen op van de volgende scholen:

- Monstesorischool in Zuilenstein
- De Vroonestein
- De Beatrixschool
- De Toonladder in Batau Noord
- De Veldrakker
- Prinses Christina School
- Lucasschool in Galecop
- Prinses Julianaschool
- De Toonladder

De Toverfluit, een eerste indruk
De Toverfluit verzorgt diverse soorten BSO in Nieuwegein aan kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Dit doen we zowel vóór als na schooltijd en ook tijdens de schoolvakanties. Daarnaast bieden we opvang en verzorging aan kinderen van zes weken tot en met vier jaar. Bij De Toverfluit vangen we de kinderen in verschillende groepen op. Elke groep is voorzien van een speelruimte, een slaapkamer en een verschoonmogelijkheid, afgestemd op de specifieke behoeften en de ontwikkelingsfase van de kinderen. Met mooi weer wordt er buiten gespeeld. Regent het, dan is er de gemeenschappelijke speelstraat waar de kids zich naar hartenlust kunnen uitleven.

Neem contact op

Openingstijden

Kinderdagverblijf De Toverfluit is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. De kinderen kunnen worden gebracht tussen 07.00 uur en 09.00 uur. Tussen 12.00 uur en 13.30 uur kunnen de kinderen worden opgehaald en/of gebracht die een halve dag komen en vanaf 16.30 uur kunnen weer opgehaald worden.

Contact

Kinderdagverblijf De Toverfluit BV
Roskamweide 2
3437 XB Nieuwegein
Tel. (030) 601 44 85
Fax. (030) 602 26 86